Безплатна консултация | 02 489 69 59|office@novek.bg
Loading...

Зад Кулисите на Европейското Финансиране – Монтана

/Зад Кулисите на Европейското Финансиране – Монтана
Зад Кулисите на Европейското Финансиране – Монтана2016-10-27T11:03:03+00:00

ТОП СЪБИТИЕТО НА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ!

Събитието се организира във връзка с откриването на подмярка 4.1 „Инвестиции в земеделски стопанства” – на 15 октомври 2016г. и предстоящото откриване на подмярка 4.2 „Инвестиции в производство/маркетинг на селскостопански продукти” от  Програма за развитие на селски райони, за периода на прилагане 2014-2020г. Ще бъдат засегнати три основни направления, а именно Европейско финансиране за:

 • сектор „Растениевъдство“;

 • сектор „Животновъдство;

 • преработватели на селскостопанска продукция.

На събитието ще бъдат дадени разяснения и насоки както за сферата на производството, така и за сферата на преработката и маркетинга на селскостопански продукти (растениевъдство и животновъдство), като в кафе – паузите ще имате възможност да комуникирате с членове на БАБЕП; дългогодишни представители на секторите „растениевъдство и животновъдство“; експерти областта на земеделието; официални вносители и представители на високотехнологична земеделска техника; представители на медии; бъдещи бенефициенти и техни партньори.

Събитието цели да насърчи и помогне на нашите членове, кандидати, настоящи бенефициенти по европейски програми и партньори – да общуват свободно помежду си, да обменят информация и да осъществяват професионални контакти.

КАК ПРЕМИНА СЪБИТИЕТО В ПЛОВДИВ?

След успешния старт на „Зад кулисите на европейското финансиране“ в град Пловдив, решихме – екипно – да продължим Ви да информираме за предстоящите приеми по мерките; актуалните промени по Наредби, условия за кандидатстване и условия за допустимост по Програма за развитие на селски райони 2014 – 2020г..

Градът под тепетата бе нашата първа спирка в Южна България, но не и последна! Южняци, бъдете спокойни – съвсем скоро ще се върнем при Вас. През това време, пътищата ни отвеждат в Северна България, където наш гостоприемен домакин ще бъде градът с над 6000 годишна история – Монтана.

[/fusion_images][/fusion_builder_column_inner][/fusion_builder_row_inner]

ПРОГРАМА

27 септември 2016 ¦ 10:30 часа

 • 10:00 – 10:30 часа:  РЕГИСТРАЦИЯ

 • 10:30 – 11:20 часа: ЧАСТ I: ДИСКУСИЯ – ПОДМЯРКА 4.1 „ИНВЕСТИЦИИ В ЗЕМЕДЕЛСКИ СТОПАНСТВА“

 • 11:20 – 11:50 чaса: ПРЕДСТАВЯНЕ НА ФИРМА „ВАРЕКС“

 • 11:50 – 12:30 часа: РОЛЯТА НА БАНКАТА – ПРЕДСТАВЯНЕ НА „ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ“ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

 • 12:30 – 13:00 часа: КАФЕ – ПАУЗА

 • 13:00 – 13:30 часа: ПРЕДСТАВЯНЕ НА НОВИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЖИВОТНОВЪДИТЕ ОТ AGROMASTERS

 • 13:30 – 14:00 часа: ПРЕДСТАВЯНЕ НА ФИРМА „СТРАБО“ – ИНОВАЦИИ В ИЗГРАЖДАНЕТО НА ОРАНЖЕРИИ

 • 14:00 – 14:10 часа: КАФЕ – ПАУЗА

 • 14:10 – 15:00 часа: ЧАСТ II: ДИСКУСИЯ – ПОДМЯРКА 4.2 „ИНВЕСТИЦИИ В ПРЕРАБОТКА/ МАРКЕТИНГ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ“

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Партньори

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО СЪБИТИЕТО?

ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ - РАСТЕНИЕВЪДИ

Ще Ви дадем повече от написаното в Наредбите; ще разкрием за Вас възможностите за финансиране пред ЗП и преработвателите на селскостопански продукти; ще разберете кои са актуалните тенденции в българското растениевъдство и възможностите за повишаване на продукцията/скъсяване времето за преработка – които предоставят съвременните машини. Тази и още актуална информация – само при нас!

ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ - ЖИВОТНОВЪДИ

Ще Ви дадем повече от написаното в Наредбите; ще разкрием за Вас възможностите за финансиране пред животновъдите и преработвателите на животински продукти; ще разберете кои са актуалните тенденции в българското животновъдство и възможностите за повишаване на продукцията/скъсяване времето за преработка – които предоставят съвременните машини. Тази и още актуална информация – само при нас!

ПРЕРАБОТВАТЕЛИ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ

Ще Ви дадем повече от написаното в Наредбите; ще разкрием за Вас възможностите за финансиране пред преработвателите на селскостопански продукти; ще разберете кои са актуалните тенденции в българското земеделие и възможностите за повишаване на продукцията/скъсяване времето за преработка – които предоставят съвременните машини. Тази и още актуална информация – само при нас!

КЪДЕ ЩЕ ПРОВЕДЕМ СЪБИТИЕТО?

Събитието ще проведем в град Монтана – Областна Администрация от 10:30 часа.

 • Местоположение: пл. „Жеравица“ №  1; етаж 2, зала 1

 • Час за записване: 10:00

 • Час на започване: 10:30

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА БАБЕП

Без имеБългарска Асоциация на Бенефициентите по Европейски Програми (БАБЕП) е създадена с главна цел – обединение на настоящи и бъдещи членове, потенциални бенефициенти по европейски проекти и техни партньори – насърчавайки ги да комуникират помежду си; да обменят информация и да осъществяват професионални контакти – посредством ресурсите и достъпа до наличните бази данни на Асоциацията. Ние представляваме нашите членове, подкрепяме техните интереси и защитаваме ревностно правата им!

Участваме активно в работните групи към „Министерство на земеделието и храните“ – при подготовка на правилата за кандидатстване по различните програми. По този начин, имаме възможността да защитим максимално интересите на нашите членове и потенциални бенефициенти. Активната ни комуникация с „Министерството и представители на Държавен фонд „Земеделие“ гарантира, че Вие ще получите най-актуалната информация, относно възможностите за финансиране на Вашите идеи – с европейски средства.

Консултантска фирма novek

Връзката между твоите идеи и европейските пари - Екипът на novek притежава над 10 годишна експертиза в подготовката и управлението на проекти по Европейски програми, като обединява голяма мрежа от специалисти (архитекти, проектанти, технолози, доставчици и строители). По този начин сме единствената организация в България, която може да предостави цялостно решение от А до Я при подготовката и изпълнението на даден проект по Европейска програма

Подготовка и управление на проекти

novek разработва и управлява проекти по Европейски програми, изготвя бизнес планове, има екип от проектанти, както и съдейства при изпълнението на твоя проект.